OM OSS

Urocare grundades av Henrik Zetterquist, Dr. i medicinsk vetenskap och med mångårig kirurgisk erfarenhet från Universitetssjukhus i Sverige, Norge och Danmark. Urocare bygdes i befintliga sjukhuslokaler i Tumba. Detta innebär tillgång till profesionella möjligheter till operationsavdelning och övernattning.
Våra urologiska utredningar, behandlingar och operationer håller därför universitetssjukhusnivå.

Ledning

Henrik Zetterquist

Utbildad på Karolinska Institutet, Solna, samt vid Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och på Södersjukhuset. Specialistläkare i kirurgi och urologi sedan 2005-2007. Mångårig bakgrund i universitetssjukhusvärlden i Sverige, Norge och Danmark. Bakjourskompetens på överläkarnivå inom både urologi och kirurgi. Doktor i medicinsk vetenskap. Publicerat ett flertal vetenskapliga artiklar samt bokkapitel.

Helene Berg

Utbildad sjuksköterska i Stavanger, Norge, utexaminerat 2002. Arbetat på Stavanger Universitetssjukehus inom generell kirurgi och urologisk avdelning i 10 år. Varit i administrativ tjänst i 5 år delvis under utbilding som Uroterapeut på högskola i Bergen, Norge.

Jobbat inom privat urologisk mottagning i Stockholm i 4 år.

KONTAKTA OSS

Telefon; 070 550 1163

Mail; info@urocare.se

1177.se

NÖJDA KUNDER

UroCare har verkligen gjort skillnad för mig. Deras unika teknik har gjort att jag behåller längd och funktion. Tack.

Peter, 54 år - Peyronies

Jag trodde inte det var möjligt att få så snabb hjälp. Extra bra att behandlingen täcktes av högkostnadsskyddet.

Anders, 63 år - Prostatit

Jag hade ingen aning om att mina besvär kunde hjälpas av terapi, utan ingrepp. UroCare har gjort så stor skillnad för mig.

Ahmad, 70 år - Uroterapi

ANTAL PATIENTBESÖK PER MÅNAD

c:a 200 st

ANTAL OPERATIONER TOTALT

5 346 st

UPPTAGNINGSOMRÅDE

Hela Sverige